Název | Množství a jednotka |
---|---|
cuketa | 3 ks |
brambory | 2 ks |
uzené maso | 250 g |
česnek | 5-6 stroužků |
sýr eidam cihla 30% | 150 g |
zakysaná smetana | 1 ks |
vejce | 4 ks |
tymián | 1 hrst |
saturejka | 1 lžička |
sůl | |
pepř | |
tuk a strouhanka na vymazání |
Postup: Na slanině v pekáčku osmahneme 2 jemně pokrájené cibule, přidáme lžíci papriky,... zobrazit recept
Postup: Sýr nastrouháme nahrubo, šunku nakrájíme najemno. Smícháme s vajíčkem a... zobrazit recept
Postup: Špagety dáme vařit do osolené vody. Mezitím na olivovém oleji orestujeme... zobrazit recept
Postup: Jehněčí maso (kolínko, kýtu) pořádně očistíme - odblaníme a poctivě odstraníme... zobrazit recept
Postup: Tuříny oloupeme (stejně jako kedlubny) a nakrájíme na kostky nebo nahrubo... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Restaurace na Fojství se nachází v malé vesnici Veřovice která leží u západního...