Název | Množství a jednotka |
---|---|
losos bez kůže | 2 porce |
schwarzwaldská šunka | 50 g |
citronová kůra | |
estragon sušený | |
čerstvě mletý pepř | |
sůl | |
olej na smažení |
Postup: Uvaříme noky. Listový špenát podusíme na másle. Do vymaštěného pekáčku dáme... zobrazit recept
Postup: Kysané zelí překrájíme na menší kousky, vodu ze zelí slijeme do misky, ve které... zobrazit recept
Postup: Pekáček nebo ohnivzdornou misku vymažeme máslem a pečlivě vysypeme strouhankou.... zobrazit recept
Postup: Na olivovém oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nahrubo... zobrazit recept
Postup: Připravíme si nálev. Svaříme vodu s octem, cukrem soli, kořením a zeleninou.... zobrazit recept
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...