Název | Množství a jednotka |
---|---|
bažant | 600 g |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | 1/2 ks |
červená cibule | 1 ks |
tymián | |
jalovec | 5 kuliček |
nové koření | 5 kuliček |
pepř celý | 5 ks |
kvalitní červené víno (burgundské, chianti) | 150 ml |
silný hovězí vývar | 200 ml |
máslo | 30 g |
sůl | |
pepř |
Postup: Kuřecí prsa naklepeme, na okrajích nařízneme, aby se při smažení maso... zobrazit recept
Postup: Špenát povaříme v osolené vodě, přidáme na kostičky nakrájené brambory, na... zobrazit recept
Postup: Batáty oloupeme, nakrájíme na silnější plátky a vsypeme na lech s vyššími... zobrazit recept
Postup: Na olivovém oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nahrubo... zobrazit recept
Postup: Mléko nalijeme do mixéru, přidáme bílý smetanový jogurt, dvě lžičky moučkového... zobrazit recept
Míša tvarohový Mražený tvarohový krém s kakaovou polevou Složení: Tvaroh... zobrazit článek
Vážení a milí hosté,již v roce 2004 jsme pro Vás otevřeli autentickou...