Název | Množství a jednotka |
---|---|
bažant | 600 g |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | 1/2 ks |
červená cibule | 1 ks |
tymián | |
jalovec | 5 kuliček |
nové koření | 5 kuliček |
pepř celý | 5 ks |
kvalitní červené víno (burgundské, chianti) | 150 ml |
silný hovězí vývar | 200 ml |
máslo | 30 g |
sůl | |
pepř |
Postup: Rybí maso povaříme asi 5 minut ve vodě. Pak ho vykostíme a umeleme. Dáme do... zobrazit recept
Postup: Třeme cukr, máslo, žloutky, přidáme tři lžíce vroucí vody, mouku s práškem do... zobrazit recept
Postup: Větší kedlubny oloupeme, umyjeme a nastrouháme na hrubém struhadle, nebo... zobrazit recept
Postup: Růžičkovou kapustu očistíme, odstraníme škaredé listy a vložíme do hrnce.... zobrazit recept
Postup: Banán nakrájíme asi na 1 cm kroužky. Rozinky si naložíme do rumu.Banánové... zobrazit recept
Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...