2. 5. 2024   |   svátek má Zikmund
 

Bulharská pomazánka

Název Množství a jednotka
rybí konzerva šproty v oleji 250 g
mletá sladká paprika 1 lžička
pálivá paprika
worchestrová omáčka 2 lžíce
plnotučná hořčice 1 lžíce
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Kuchyně: česká
Příprava: 20 min.
Vaření:
Jarča



Postup
Maso z rybí konzervy dáme do misky a vidličkou rozmačkáme na malé kousky. K tomu přidáme sladkou mletou papriku, kdo má rád přidá i trochu pálivé, na jemno nakrájenou sterilovanou okurku, 2 prolisované stroužky česneku, 2 lžíce worcesterské omáčky, lžíci plnotučné hořčice, rajský protlak, majonézu. Pomazánku dochutíme soli. Vše promícháme a mažeme nejlépe na topinky.


Další fotografie
 


RECEPTY

Krůtí závitky

Postup: Krůtí plátky - prsní řízky naklepneme, osolíme, opepříme a potřeme slabou... zobrazit recept

RECEPTY

Vaječný koňak nejlepší

Postup: Do mixéru vlijeme jednu plechovku neslazené tatry, jedno salko, přidáme čtyři... zobrazit recept

RECEPTY

Vaječný koňak s pudinkem

Postup: Dáme vařit 1/2 litru vody a ve 1/4 litru rozmícháme vanilkové pudinky. Až voda... zobrazit recept

RECEPTY

Čokoládový krém z Pikaa

Postup: Plechovku Pikaa uvaříme v dostatečném množství vody 2 hodiny a necháme pořádně... zobrazit recept

RECEPTY

Kaštanové řezy

Postup: Cukr, máslo a žloutky utřeme, postupně přidáváme kaštanovou mouku a mléko,... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Skořice

Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek

PENZIONY

Hotel Grůň Mosty u Jablunkova

Hotel Grůň Mosty u Jablunkova se nachází v Moravskoslezských Beskydech na úpatí...