Název | Množství a jednotka |
---|---|
červené fazole v nálevu | 350 g |
salám | 200 g |
vejce | 3 ks |
okurky sterilizované | 3 ks |
cibule | 1 ks |
majonéza | 2 lžíce |
zakysaná smetana | 1 lžíce |
plnotučná hořčice | |
čerstvě mletý pepř | |
sůl |
Postup: V osolené vodě uvaříme těstoviny a scedíme. Kuřecí prsa nakrájíme na malé... zobrazit recept
Postup: Vepřová líčka očistíme, osušíme, (můžou být i telecí líčka, hovězí, nebo taky... zobrazit recept
Postup: Jasmínovou rýži dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme a uvaříme... zobrazit recept
Postup: V hrnci osmažíme na lžíci sádla na kostičky nakrájenou anglickou slaninu.... zobrazit recept
Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přebytečnou vodu slijeme,... zobrazit recept
Guma guar, karubin, karagenan, lecitin... co si pod tím máme představit? Tak si těm "éčkům" z testovaných nanuků podíváme na zoubek. Jaká jsou éčka v testovaných nanucích: Téměř u všech "éček" v testovaných výrobcích se jedná... zobrazit článek
Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...