Název | Množství a jednotka |
---|---|
červené fazole v nálevu | 350 g |
salám | 200 g |
vejce | 3 ks |
okurky sterilizované | 3 ks |
cibule | 1 ks |
majonéza | 2 lžíce |
zakysaná smetana | 1 lžíce |
plnotučná hořčice | |
čerstvě mletý pepř | |
sůl |
Postup: Brokolici rozebranou na růžičky a mrkev nakrájenou na hrubší plátky dáme do... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem doměkka, ke konci vaření ji osolíme. Scedíme,... zobrazit recept
Postup: Větší krůtí horní stehno i s kůží omyjeme, prošpikujeme proužky slaniny (nožem... zobrazit recept
Postup: Uvaříme si vejce natvrdo. Necháme je vychladnout. Rozpůlíme, opatrně vyjmeme... zobrazit recept
Postup: Máslo si vytáhneme s dostatečným předstihem, potřebujeme jej změklé. Vejce s... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Restaurace s penzionem La Rosa se nachází v centru města Frýdek-Místek,...