Název | Množství a jednotka |
---|---|
čočka | 200 g |
lilek | 1/2 ks |
menší cuketa | 1 ks |
mrkev | 1 ks |
malá cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
rajčata | 2 ks |
provensálské koření | 1 lžička |
sůl | |
olivový olej | 2 lžíce |
pasta feferonková | špetka |
Postup: Na vál prosejeme mouku, přidáme olej, vodu a špetku soli. Zpracujeme těsto,... zobrazit recept
Postup: Mrkev očistíme a jemně nastrouháme. dáme do misky a přidáme podle své chuti... zobrazit recept
Postup: Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na sádle, přidáme na kostky nakrájené maso a... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo (nebo heru) utřeme s cukrem a žloutky, přidáme tvaroh, vanilkový... zobrazit recept
Postup: Švestky umyjeme a vypeckujeme. Tvaroh zředíme kapkou mléka a smícháme s 1 lžící... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Naším cílem je věnovat se vám s maximálním úsilím a pokusit se vám splnit...