Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové maso mleté | 250 g |
hovězí maso mleté | 250 g |
rohlík | 1 ks |
mléko | 1 dl |
vejce | 1 ks |
plnotučná hořčice | 2 lžičky |
zázvor mletý | 1/2 lžičky |
prolisovaný česnek | 3 stroužky |
slanina (špek) | 200 g |
cibule | 3 ks |
mrkev | 2 ks |
citrónová šťáva | 1/4 ks |
tymián | 1/2 lžičky |
bazalka | 1/2 lžičky |
sůl |
Postup: Na vál si navážíme všechny sypké přísady. Hřebíček pomeleme na mlýnku nebo... zobrazit recept
Postup: V trošce mléka za stálého míchání metličkou pomalu rozpustím na mírném ohni... zobrazit recept
Postup: Do mixéru dáme vepřové maso ve vlastní šťávě a čalamádu bez nálevu. Rozmixujeme... zobrazit recept
Postup: Batáty oloupeme, nakrájíme na silnější plátky a vsypeme na lech s vyššími... zobrazit recept
Postup: Krůtí prso vcelku prošpikujeme slaninou (ostrým tenkým nožem uděláme hlubší... zobrazit recept
Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek
Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...