Název | Množství a jednotka |
---|---|
gnocchi | 300 g |
losos bez kůže | 250 g |
listový špenát | 150 g |
eidam | 150 g |
smetana ke šlehání | 250 ml |
sůl | |
pepř | |
tuk na vymazání pekáčku | |
máslo | 1 lžička |
Postup: Čočku uvaříme doměkka, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.... zobrazit recept
Postup: Větší krůtí horní stehno i s kůží omyjeme, prošpikujeme proužky slaniny (nožem... zobrazit recept
Postup: Do mixéru dáme vepřové maso ve vlastní šťávě a čalamádu bez nálevu. Rozmixujeme... zobrazit recept
Postup: Játra umyjeme a nakrájíme na menší kousky. Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci másla,... zobrazit recept
Postup: Noky uvaříme v osolené vodě a scedíme. Listový špenát opereme, natrháme a na... zobrazit recept
Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek
Restaurace penzionu Sluníčko je nekuřácká a nabízí kvalitní kuchyni plnou...