Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí žebra s kostí | 2 kg |
česnek | 8-10 stroužků |
med | 2 lžíce |
hrubozrnná hořčice | 4 lžíce |
zázvor mletý | 1 lžička |
slunečnicový olej | 1/2 sklenky |
velká mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
velká cibule | 1 ks |
nové koření | 10 kuliček |
bobkový list | 2 ks |
pivo | 300 ml |
chilli | 1/2 lžičky |
čerstvě mletý pepř | |
sůl |
Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny, přidáme mletý nebo strouhaný... zobrazit recept
Postup: Kaštany nařízneme do kříže, vložíme do vroucí vody a povaříme asi 40 minut.... zobrazit recept
Postup: Špecle uvaříme v osolené vodě doměkka (na 3 l vody cca 2 lžičky soli) - asi 15... zobrazit recept
Postup: Mrkev očistíme a jemně nastrouháme. dáme do misky a přidáme podle své chuti... zobrazit recept
Postup: Polníček, rukolu, ledový salát nebo jakýkoliv zelený listový salát umyjeme,... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek