Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 750 gramů |
cukr mletý | 300 gramů |
kakao | 1 - 2 lžíce |
med | 200 gramů |
vejce | 3 + 1 kusy |
máslo Zlatá Haná | 1 lžíce |
vroucí voda | 1 lžíce |
perníkové koření | 1 lžíce |
pečící papír |
bílková poleva
Název | Množství a jednotka |
---|---|
bílek
Upravit ingredienci: bílek
|
1 kus |
citrónová šťáva
Upravit ingredienci: citrónová šťáva
|
1/2 lžičky |
cukr mletý
Upravit ingredienci: cukr mletý
|
150 gramů |
Postup: Krůtí krk uvaříme s kořenovou zeleninou, cibulí, novým kořením, solí a celým... zobrazit recept
Postup: V pánvi na lžičce másla udusíme zeleninu, mraženou, jakoukoli co máte rádi,... zobrazit recept
Postup: Gothajský salám (vcelku) nakrájíme na silnější, asi 1,5 cm plátky. Do každého... zobrazit recept
Postup: Mrkev, bulvový celer, kořenová petržel, hlávková kapusta,to vše nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Kuřecí (nebo krůtí) prsa nakrájíme na menší kostky. Zeleninu očistíme,... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Restaurace Club Slunečnice je vyhlášena svým příjemným, stylovým prostředím a...