Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka | 750 gramů |
cukr mletý | 300 gramů |
kakao | 1 - 2 lžíce |
med | 200 gramů |
vejce | 3 + 1 kusy |
máslo Zlatá Haná | 1 lžíce |
vroucí voda | 1 lžíce |
perníkové koření | 1 lžíce |
pečící papír |
bílková poleva
Název | Množství a jednotka |
---|---|
bílek
Upravit ingredienci: bílek
|
1 kus |
citrónová šťáva
Upravit ingredienci: citrónová šťáva
|
1/2 lžičky |
cukr mletý
Upravit ingredienci: cukr mletý
|
150 gramů |
Postup: Uzené maso nebo pěknou anglickou nakrájíme na kostičky a na trošce sádla... zobrazit recept
Postup: Tři středně velké cukety (asi 650 - 700g) nastrouháme nahrubo do větší mísy -... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehenní řízky zlehka naklepeme, osolíme (se solí opatrně, šunka je dost... zobrazit recept
Postup: Dýni hokkaido omyjeme, rozpůlíme, lžící vydlabeme semínka a nakrájíme ji na... zobrazit recept
Postup: Kuřecí játra opláchneme, osušíme papírovou utěrkou, ostrým nožem odstraníme... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek