Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřový bůček bez kosti | 600 gramů |
vepřové sádlo | 1 - 2 lžíce |
cibule | 2 kusy |
kyselé zelí | 250 gramů |
smetana | 2 dl |
hladká mouka | 1 lžíce |
rajský protlak | 2 lžíce |
kmín | |
mletá sladká paprika | |
pálivá paprika | |
sůl |
Postup: Rajčata nakrájíme na malinké kostičky, dáme do misky, osolíme, opepříme a... zobrazit recept
Postup: Dáme vařit na proužky nakrájenou kapustu a hrst krup. Osolíme, přidáme... zobrazit recept
Postup: Na másle lehce opražíme dorůžova krupičku, zalijeme vývarem, přidáme očištěnou... zobrazit recept
Postup: Rozinky přelijeme horkou vodou nebo rumem a necháme nabobtnat. Kaštanovou mouku... zobrazit recept
Postup: Uzenou krkovičku opláchneme a osušíme. Na pánev si dáme tuk a rozehřejeme.... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...