Název | Množství a jednotka |
---|---|
rybíz | 1500 gramů |
želírovací cukr | 500 gramů |
Postup: Mascarpone vyklopíme do vyšší mísy, přidáme cukr, půlku tekuté šlehačky a... zobrazit recept
Postup: Z moučkového cukru, mletých loupaných mandlí, lžíce šípkové zavařeniny a dvou... zobrazit recept
Postup: Připravíme si tmavší máslovou jíšku, kterou zředíme vývarem a povaříme. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Uvaříme 3 vejce natvrdo.Připravíme základ 3 pomazánek. Do mísy si dáme tvaroh,... zobrazit recept
Postup: Vajíčka uvařené natvrdo a nivu nastrouháme na jemném struhadle a smícháme s... zobrazit recept
Víte, že podle posledních výzkumů výskytu obezity v České republice má 35%... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...