Název | Množství a jednotka |
---|---|
mleté maso | 500 gramů |
cibule - smažená | 1 kus |
vejce | 1 kus |
kmín | |
pepř | |
sůl |
omáčka
Název | Množství a jednotka |
---|---|
smetana
Upravit ingredienci: smetana
|
3 - 4 dl |
máslo
Upravit ingredienci: máslo
|
100 gramů |
olej
Upravit ingredienci: olej
|
1 lžíce |
citrónová šťáva
Upravit ingredienci: citrónová šťáva
|
|
mrkev
Upravit ingredienci: mrkev
|
2 kusy |
petržel
Upravit ingredienci: petržel
|
2 kusy |
celer
Upravit ingredienci: celer
|
1/4 - 1/2 kusu |
Postup: Těstoviny uvaříme podle návodu na sáčku. Mezi tím si vymažeme zapékací misku... zobrazit recept
Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké proužky. Mrkev a celer nastrouháme na hrubém... zobrazit recept
Postup: Telecí maso (kýtu, plecko, hrudí) nakrájíme na kostky a poprášíme hladkou... zobrazit recept
Postup: Kapustu očistíme, odkrojíme košťál a nakrájíme na menší kousky. Můžeme použít... zobrazit recept
Postup: Tvarůžky nastrouháme a smícháme s tvarohem, který jsme vyšlehali se změklým... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Restaurace s penzionem La Rosa se nachází v centru města Frýdek-Místek,...