Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí prsa | 300 gramů |
mléko | 250 ml |
hladká mouka | 2 - 3 lžíce |
vejce | 2 kusy |
kypřící prášek do pečiva | |
smetana | 200 ml |
sýr eidam cihla 30% | 100 gramů |
olej | |
pepř | |
paprika | |
oregáno | |
máslo | 1 lžíce |
sůl |
Postup: Rohlíky (housky) nakrájíme na malé kostičky a necháme trošku oschnout. Nejlépe... zobrazit recept
Postup: Nejprve uvaříme silnou kávu, nejlépe espresso, a nalijeme do misky. Mascarpone,... zobrazit recept
Postup: Ze všech přísad zpracujeme na vále těsto, čtvrtinu těsta odebereme a dáme do... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka. Česnek oloupeme a nasekáme najemno,... zobrazit recept
Postup: Vepřové plecko nakrájíme nejdříve na plátky, pak na kostky. Uzený bůček také... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek