Název | Množství a jednotka |
---|---|
maso vepřové - krkovička | 1 kg |
slunečnicový olej | cca 150 ml |
grilovací koření | 1/2 balení |
sojová omáčka | 2 lžíce |
česnek | 6 stroužků |
worchester | 1 lžíce |
koření Pikantní žebírka | 1 lžička |
kečup sladký | 1 lžíce |
pepř |
Postup: Rozpustíme si v kastrůlku máslo. Tvaroh s vejci a cukrem smícháme, postupně... zobrazit recept
Postup: Kysané zelí pokrájíme na menší kousky a i s lákem zalijeme 1,5l studené vody,... zobrazit recept
Postup: Uzený bůček - pokud máme bůček s kostí a kůží, vykostíme jej a kůži odřízneme,... zobrazit recept
Postup: Třeme cukr, máslo, žloutky, přidáme tři lžíce vroucí vody, mouku, mléko a půl... zobrazit recept
Postup: 2 středně velké batáty a 2 mrkve oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Zalijeme... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...