20. 5. 2024   |   svátek má Zbyšek
 

Domácí tatarská omáčka

Název Množství a jednotka
rostlinný olej 200 - 250 ml
vejce 1 kus
citrónová šťáva 1 lžíce
plnotučná hořčice 1 lžička
česnek 1/2 stroužku
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření:
Jarča



Postup
Do vyšší nádoby si dáme olej, vejce, citrónovou šťávu, plnotučnou hořčici, trochu rozetřeného česneku, asi 1/4 drobně nakrájené a spařené cibule, sterilovanou , okurku, špetku pepře a sůl.
Tyčovým mixérem mixujeme na stupeň 2 do zhoustnutí.


 


RECEPTY

Zapékané chlebíčky

Postup: Veku nakrájíme na plátky, nebo koupíme již nakrájenou. Každý plátek lehce... zobrazit recept

RECEPTY

Žampióny plněné krůtími játry

Postup: Krůtí játra (nebo kuřecí, je to jedno) nakrájíme na malinké kostičky a opečeme... zobrazit recept

RECEPTY

Japonské krůtí nudličky

Postup: Připravíme si zeleninu a dáme si ji na talířky každou zvlášť, budeme je... zobrazit recept

RECEPTY

Chilli con carne s kukuřicí

Postup: Najemno nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozehřátém oleji. Přidáme... zobrazit recept

RECEPTY

Pórková polévka

Postup: Z másla a mouky připravíme jíšku, kterou zalijeme masovým vývarem... zobrazit recept

SPOLEČENSKÁ ETIKETA
RESTAURACE

Hospůdka Na Maraláku

Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...