Název | Množství a jednotka |
---|---|
filé z tresky | 4 ks |
rajčata | 3 ks |
česnek | 4 stroužků |
feferonky | 3 ks |
cuketa | 1/2 ks |
zázvor mletý | špetka |
pepř čtyř barev | |
olivový olej | |
sůl | |
špagety | |
olivy |
Postup: Rajčata omyjeme a očistíme případná škaredá strupatá místa. Vložíme do hrnce i... zobrazit recept
Postup: Řapíkatý celer nakrájíme na kostky, mrkev na kolečka. Na 1/2 másla zpěníme... zobrazit recept
Postup: Houby očistíme, nakrájíme na menší kousky a dusíme na tuku. Do hrnce dáme lžíci... zobrazit recept
Postup: Salám nakrájíme na menší kostky a pomeleme nebo rozmixujeme. Dáme do misky,... zobrazit recept
Postup: Květák vcelku uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Uvařený květák necháme... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek