Název | Množství a jednotka |
---|---|
chřest | 10 stonků |
cibule | 1/2 kusu |
máslo | 1 lžíce |
studená voda | 1 litr |
smetana | 1 kelímek |
hladká mouka | 1 lžíce |
muškátový květ | |
masox | 1 kostka |
sůl |
Postup: Na sádle osmahneme najemno nakrájenou cibulku, přidáme očištěné a nakrájené... zobrazit recept
Postup: Rajčata nakrájíme na malinké kostičky, dáme do misky, osolíme, opepříme a... zobrazit recept
Postup: Nadrobno nakrájíme 2 větší cibule, papriky (nejlépe bílé slovenské) na proužky,... zobrazit recept
Postup: V kastrůlku si rozpustíme máslo. Smícháme mléko s vejci, moukou, špetkou soli a... zobrazit recept
Postup: Do hlubší pánve dáme máslo, drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Na... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
Stylová restaurace Hotelu SingerO hosty pečuje tým zkušených profesionálů,...