Název | Množství a jednotka |
---|---|
rebarbora | 8 ks |
polohrubá mouka | 300 g |
moučkový cukr | 150 g |
vejce | 3 ks |
máslo | 100 g |
mléko | 250 ml |
vanilkový pudink | 1 ks |
bílý jogurt | 120 g |
prášek do pečiva | 1 ks |
vanilkový cukr | 1 ks |
Drobenka
Název | Množství a jednotka |
---|---|
hladká mouka
Upravit ingredienci: hladká mouka
|
7 lžic |
moučkový cukr
Upravit ingredienci: moučkový cukr
|
2 lžíce |
máslo
Upravit ingredienci: máslo
|
30 g |
Postup: Kapra omyjeme, osušíme, nasolíme, potřeme rozetřeným česnekem, pokapeme... zobrazit recept
Postup: Nadrobno nakrájenou šalotku necháme na olivovém oleji zesklovatět. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Hlávkové bílé zelí (půl střední hlávky nebo jednu malou celou) rozkrojíme,... zobrazit recept
Postup: Květák a brokolici rozebereme na růžičky, zalijeme litrem a půl vody a dáme... zobrazit recept
Postup: Cuketu omyjeme, neloupeme, nakrájíme na menší kostky nebo na tenké plátky, dáme... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Italská restaurace Il Mercato reprezentuje pravou italskou kuchyni s důrazem na...