Název | Množství a jednotka |
---|---|
rýže | 2 hrnky |
červená paprika | 1 ks |
mrkev | 1 ks |
jarní cibulka | 2 ks |
cuketa | 1 malá ks |
pórek | kousek |
hrášek | hrst |
česnek | 2-3 ks |
kari | 1 lžička |
pepř | |
sůl | |
olej na smažení | |
eidam strouhaný |
Postup: Vepřovou kýtu nakrájíme na malé kostičky. Na pánvi rozehřejeme olej, zpěníme na... zobrazit recept
Postup: Sterilovaný hrášek necháme v cedníku okapat - na jednu porci potřebujeme 4... zobrazit recept
Postup: Kapra omyjeme, osušíme, nasolíme, potřeme rozetřeným česnekem, pokapeme... zobrazit recept
Postup: Salko uvaříme ponořené ve vodě dvě hodiny, necháme úplně vychladnout a ušleháme... zobrazit recept
Postup: Hrách zalijeme vodou tak, aby byl ponořený a necháme přes noc nabobtnat.... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek
Říká se, že láska prochází žaludkem. Proto věříme, že si naši restauraci...