Název | Množství a jednotka |
---|---|
brokolice | 500 g |
krájená konzerovovaná rajčata Arrabbiata | 3 lžíce |
česnek | 3 stroužky |
provensálské koření | 1 lžička |
olivový olej | 1 lžička |
bujón | 1 kostka |
strouhaný parmezán | 1 lžička |
sůl | |
vroucí voda | 1,25 l |
Postup: Zralé avokádo (pokud je avokádo tvrdé, necháme jej při pokojové teplotě dozrát... zobrazit recept
Postup: Šunku nakrájíme najemno a osmahneme na másle. Zalijeme šlehačkou, okořeníme... zobrazit recept
Postup: Fazole večer namočíme a druhý den uvaříme do poloměkka. Přidáme na kostičky... zobrazit recept
Postup: Máslo roztopíme, smícháme cukr, žloutky, tvaroh, máslo a krupičku s práškem do... zobrazit recept
Postup: Játra očistíme, odstraníme kanálky a nakrájíme na nudličky. Na oleji osmažíme... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...