21. 5. 2024   |   svátek má Monika
 

Zapomenuté heslo › Sumec na červeném víně

Název Množství a jednotka
sumec 600 g
máslo 120 g
rajčata 4 ks
cibule 1 ks
červené víno 2 dl
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 30 min.
Vaření: 20 min.
Jarča



Postup
Nachystáme si 4 porce ze sumce. Prosolíme jej a necháme odležet. Pak porce obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na másle. Rybu vybereme na talíř a uložíme v teple. Do tuku dáme cibuli, kterou lehce zpěníme, strouhaný česnek, oloupaná a nakrájená rajčata, podlijeme vínem, dochutíme podle chuti pepřem a solí , do pánve vrátíme porce sumce a dodusíme do měkka.


 


RECEPTY

Koule z mletého masa na zelenině

Postup: Mleté maso dáme do mísy a smícháme se strouhaným sýrem, vejcem, soli .... zobrazit recept

RECEPTY

Závin se šunkou a sýrem

Postup: Listové těsto rozkrojíme napůl. Každou polovinu vyválíme, poklademe plátky... zobrazit recept

RECEPTY

Rýžový nákyp

Postup: Ryži uvaříme v mléce - na jeden díl rýže dáme dva díly mléka, na rýžový nákyp... zobrazit recept

RECEPTY

Cibulačka

Postup: Cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Na oleji a másle zpěníme cibulku a... zobrazit recept

RECEPTY

Telecí ragů s mrkví a hráškem

Postup: Telecí maso (kýtu, plecko, hrudí) nakrájíme na kostky a poprášíme hladkou... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Med

Už staří Egypťané si cenili med pro své blahodárné účinky. V tzv. Smithově... zobrazit článek

RESTAURACE

U Coufalů

Jsme známí hlavně stálou nabídkou tvarůžkových specialit. Naše restaurace je...