Název | Množství a jednotka |
---|---|
silný hovězí vývar | 1 l |
červená řepa | 1 ks |
ocet | 1 lžička |
kysaná smetana | 1 ks |
Postup: Lilek nakrájíme na centimetrová kolečka, rozložíme na talíř, osolíme z obou... zobrazit recept
Postup: Utřeme máslo, cukr, žloutky. Přidáme střídavě mouku, mléko a citronovou kůru. Z... zobrazit recept
Postup: Bílky s krupicovým cukrem ušleháme nad parou, odstavíme, lehce vmícháme mleté... zobrazit recept
Postup: Dýni oloupeme, ostrou lžící odstraníme pořádně semena, nakrájíme na menší... zobrazit recept
Postup: Máslo (150 g) utřeme s cukrem, přidáme celá vejce, tvaroh, mouku s práškem do... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Restaurace na Fojství se nachází v malé vesnici Veřovice která leží u západního...