27. 4. 2024   |   svátek má Jaroslav
 

Celerová polévka s vůní Itálie

Název Množství a jednotka
celer řapíkatý 500 g
hovězí maso 200 g
cibule 1 ks
česnek 2 stroužky
rajčatový protlak bez konzervantů 2 lžíce
Zobrazit všechny ingredience

polévky
Porce: 4
Kuchyně: italská
Příprava: 15 min.
Vaření: 01 h. 30 min.
Mamut :-)



Postup
Na olivovém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek na plátky. Zasypeme paprikou a ihned přidáme na malé kostky nakrájené maso, lehce orestujeme, podlijeme vroucí vodou (1,5l), přidáme rajčatový protlak, osolíme a dáme vařit. Když je maso poloměkké, přidáme nakrájenou mrkev a celer a dovaříme doměkka. Polévku podáváme s bylinkovými krutonky a sypeme nastrouhanou goudou.



 


RECEPTY

Špagety s baby špenátem

Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka - na tři litry vody tři čajové lžičky... zobrazit recept

RECEPTY

Sterilovaný křen

Postup: Křen nakrájíme na kolečka a umixujeme na kaši s převařenou a vychladlou vodou,... zobrazit recept

RECEPTY

Gnocchi s lososem a špenátem

Postup: Noky uvaříme v osolené vodě a scedíme. Listový špenát opereme, natrháme a na... zobrazit recept

RECEPTY

Květákový krém

Postup: Květák omyjeme, překrájíme ho na menší kousky (nebo rozebereme na růžičky) a... zobrazit recept

RECEPTY

Pistáciové rohlíčky

Postup: Nesolené loupané pistáciové oříšky rozmixujeme najemno. Na vál nasypeme hladkou... zobrazit recept

SPOLEČENSKÁ ETIKETA
RESTAURACE

Pizzerie & Brazilian Grill Albrechtice

Pizzerie & Brazilian Grill je stylová rodinná restaurace v Albrechticích u...