Název | Množství a jednotka |
---|---|
hlava a vnitřnosti z kapra | 300 g |
mrkev | 2 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
nové koření | 5 kuliček |
pepř celý | 5 kuliček |
tymián | 1/4 lžičky |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
pepř | |
vegeta | |
osmažená houska | |
petrželka | |
muškátový oříšek | špetka |
Postup: Z hladké mouky, tvarohu a změklého másla vypracujeme na vále vláčné těsto. Je... zobrazit recept
Postup: Květák vcelku uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Uvařený květák necháme... zobrazit recept
Postup: Vemínko očistíme, odkrájíme všechny tučné části, dáme do velkého hrnce s... zobrazit recept
Postup: Cukr, máslo a žloutky utřeme, postupně přidáváme kaštanovou mouku a mléko,... zobrazit recept
Postup: Připravíme si tři náplně:Bílá náplň:1/2 ztuženého tuku (Iva) rozpustíme v... zobrazit recept
Víte, že podle posledních výzkumů výskytu obezity v České republice má 35%... zobrazit článek
Je jen málo míst, kde se člověk cítí opravdu uvolněně a dobře, naše restaurace...