Název | Množství a jednotka |
---|---|
hlávkové zelí | 1/2 hlávky |
mrkev | 2 ks |
brambory | 2 ks |
sádlo | 30 g |
slanina (špek) | 50 g |
sůl | |
cukr | 1 lžička |
bujón | 1 kostka |
Postup: Kapustičky očistíme, odstraníme vrchní škaredé listy, opláchneme a uvaříme v... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme, osolíme a jemně okořeníme tymiánem. Rajčata spaříme,... zobrazit recept
Postup: Nejprve uvaříme rýži - velmi dobrá do rizota je rýže Arborio, ale může být i... zobrazit recept
Postup: Ze všech přísad na vále vypracujeme těsto a necháme v lednici alespoň dvě... zobrazit recept
Postup: Do mísy nalijeme olej podle potřeby, obvykle tak cca 150 ml. Přidáme... zobrazit recept
Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...