Název | Množství a jednotka |
---|---|
máslo | 30 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
mléko | 1/2 l |
sůl |
Postup: Mrkev a celer očistíme, nastrouháme nahrubo, dáme do napařovacího hrnce a mírně... zobrazit recept
Postup: Fazolové lusky /čerstvé očistíme/ povaříme asi 3 minuty v osolené vodě.... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehenní řízky omyjeme, osušíme papírovým ubrouskem, osolíme a opepříme.... zobrazit recept
Postup: Nejprve v malém mixéru rozmixujeme piniové oříšky, přidáme dvě plné hrsti... zobrazit recept
Postup: Začneme omáčkou - na másle a najemno pokrájené cibulce orestujeme oloupané, na... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
U nás je vše na dosah, máme ideální polohu uprostřed Beskyd přímo pod nejvyšší...