Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové maso libové | 4 plátek |
hrášek a mrkev | 1 sáček |
sádlo | 2 lžíce |
sůl | cca 1/2 lžičky |
pepř celý | 6 kuliček |
nové koření | 3 kuličky |
muškátový květ | 1 menší špet |
mouka | 2 lžíce |
mléko | cca 1/4 litr |
vlažná voda | dle potřeb |
mrazená zelenina (mrkev, hrášek, kukuřice
Postup: Do šlehače dáme vejce a cukr a šleháme 15 minut. Pak lehce vmícháme polohrubou... zobrazit recept
Postup: Dýni oloupeme, ostrou lžící odstraníme pořádně semena, nakrájíme na menší... zobrazit recept
Postup: Uzený bůček - pokud máme bůček s kostí a kůží, vykostíme jej a kůži odřízneme,... zobrazit recept
Postup: Nejprve si uvaříme 3 vejce natvrdo. Mleté maso promícháme se zbylými 2 vejci,... zobrazit recept
Postup: Maso a kosti omyjeme, vložíme do 1,5l studené vody, osolíme, přidáme oloupanou... zobrazit recept
Víte, že podle posledních výzkumů výskytu obezity v České republice má 35%... zobrazit článek
Penzion je postavený v roce 1996 na místě bývalé hájenky v Krnově, městě na...