21. 3. 2019   |   svátek má Radek
 

Pomazánka s medvědím česnekem

Název Množství a jednotka
medvědí česnek 2 hrsti
pomazánkové máslo 1 ks
extra panenský olivový olej 1 lžička
sůl
pepř

snídaně, večeře
Kuchyně: staročeská
Příprava: 05 min.
Vaření:
Mamut :-)



Postup
Dvě velké hrsti čerstvého medvědího česneku omyjeme, odstraníme dlouhé stopky a dáme do mixéru. Přidáme lžičku olivového oleje, pomazánkové máslo a rozmixujeme. Podle chuti osolíme a opepříme.



 


RECEPTY

Rebarborový koláč

Postup: Utřeme máslo s cukrem a žloutky, přidáme mouku promíchanou s práškem do pečiva,... zobrazit recept

RECEPTY

Kakaový tunel

Postup: Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. Pak vmícháme mouku s kakaem a práškem do... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí řízky

Postup: Kuřecí prsa naklepeme, okraje nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo.... zobrazit recept

RECEPTY

Hanácká zelňačka

Postup: Kysané zelí dáme do hrnce, zalijeme 1l studené vody, osolíme, přidáme pepř,... zobrazit recept

RECEPTY

Kachní nebo husí kaldoun

Postup: Připravíme si vývar z kachního nebo husího masa - použijeme buďto drůbky,... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Skořice

Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek

RESTAURACE

Jan Maria

Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...