Název | Množství a jednotka |
---|---|
uzený bůček | 300 g |
červené fazole v nálevu | 2 ks |
česnek | 4 stroužky |
velká cibule | 1 ks |
římský kmín | 1 lžička |
pepř | |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
kečup | 3 lžíce |
Postup: Kaštany nařízneme do kříže, vložíme do vroucí vody a povaříme asi 40 minut.... zobrazit recept
Postup: Do vývaru z brokolice (nebo jiného zeleninového vývaru) nastrouháme na hrubém... zobrazit recept
Postup: Jablka oloupeme, vykrájíme jádřinec a nakrájíme na menší dílky.Cibuli oloupeme... zobrazit recept
Postup: Připravíme si linecké košíčky:Na vál prosejeme mouku s cukrem, doprostřed... zobrazit recept
Postup: Máslo roztopíme, smícháme cukr, žloutky, tvaroh, máslo a krupičku s práškem do... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Penzion je díky své poloze na samotě u lesa ideálním místem jak pro rodinnou...