Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí prsa | 500 g |
zelené fazolky | 200 g |
červená cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
mrkev | 1 ks |
čerstvé houby | 100 g |
výhonky mungo | 2 lžíce |
zázvor čerstvý | kousek |
sójová omáčka | 2 lžíce |
tamarindová pasta | 1 lžíce |
thajská chilli sladká omáčka | 4 lžíce |
rýžový ocet | 1 lžíce |
sezamový olej | |
rýžové nudle | 300 g |
pórek | |
limetka |
Postup: Mrkev očistíme a jemně nastrouháme. dáme do misky a přidáme podle své chuti... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme (můžeme použít jen stehna), omyjeme a hodně potřeme... zobrazit recept
Postup: Na vál nasypeme mouku, cukr, nastrouháme citronovou kůru ze 1/4 citrónu a... zobrazit recept
Postup: Fazole namočíme den předem do studené vody a necháme přes noc. Jehněčí maso... zobrazit recept
Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přebytečnou vodu slijeme,... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...