Název | Množství a jednotka |
---|---|
bílá ředkev | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
vejce | 1 ks |
majoránka | |
hrubá mouka | 3-4 lžíce |
olej | |
bílý pepř | |
sůl |
Postup: Na přípravu tataráku vybereme co nejkvalitnější maso. Maso naškrábeme ostrým... zobrazit recept
Postup: Zeleninu očistíme, nakrájíme a dáme do mísy. Přidáme cizrnu - vařenou nebo... zobrazit recept
Postup: Čerstvý, opláchnutý kopr drobně nasekáme, dáme do malých skleniček a zalijeme... zobrazit recept
Postup: Filé z tresky necháme povolit, zalijeme litrem studené vody, přidáme nové... zobrazit recept
Postup: Na přípravu sekané se obvykle doporučuje míchané vepřové s hovězím masem,... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek
Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...