Název | Množství a jednotka |
---|---|
sterilovaná nebo vařená cizrna | 350 g |
česnek | 2 stroužky |
malá cibule | 1 ks |
vejce | 1 ks |
římský kmín | 2 lžičky |
koriandr mletý | 1 lžička |
kayenský pepř | špetka |
cizrnová (nebo hladká, kukuřičná) mouka | 2-3 lžíce |
petrželka | 1 hrst |
sůl | |
olej na smažení |
Postup: Na pánvi, na másle orestujeme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme sterilované,... zobrazit recept
Postup: V míse promícháme zakysané smetany s borůvkami nebo s borůvkovou marmeládou.... zobrazit recept
Postup: Uvaříme pudink z půl litru mléka, pudinkového prášku a 3 vrchovatých lžic... zobrazit recept
Postup: V míse utřeme 3 žloutky s 1 a 1/2 sklenkou moučkového cukru, přidáme postupně... zobrazit recept
Postup: Mořského vlka (nebo jinou rybu) očistíme, oškrábeme šupiny pod tekoucí vodou od... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Vážení a milí hosté,již v roce 2004 jsme pro Vás otevřeli autentickou...