Název | Množství a jednotka |
---|---|
husí nebo kachní játra | 300 g |
drůbeží maso | 150 g |
smetana ke šlehání | 200 ml |
koňak nebo brandy | 3 lžíce |
citronová kůra | 1/2 lžičky |
bílý pepř | špetka |
zázvor mletý | špetka |
muškátový květ | špetka |
sůl | |
máslo na vymazání |
Postup: Fazole den předem namočíme do studené vody. Druhý den uvaříme doměkka ve stejné... zobrazit recept
Postup: Mrkev očistíme a jemně nastrouháme. dáme do misky a přidáme podle své chuti... zobrazit recept
Postup: S dostatečným předstihem si vytáhneme z lednice máslo. Připravíme si dvě... zobrazit recept
Postup: Zmraženou rybu (pangasius, treska, losos) rozmrazíme. Osolíme, okořeníme... zobrazit recept
Postup: Do hlubší pánve dáme máslo, drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Na... zobrazit recept
Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek
Ke stravování můžete využít naši stylovou nekuřáckou restauraci. Naše kuchyně...