Název | Množství a jednotka |
---|---|
eidam | 150 g |
červená paprika | 1 ks |
pálivá paprika | 1/2 lžičky |
mletá sladká paprika | 1 lžička |
olej | asi 2 dl |
česnek | 3 stroužky |
cibule | 1/2 ks |
rozmarýn | 1 lžička |
bobkový list | 2 ks |
Postup: Kotlety (s kostí nebo bez, je to jedno) zlehka naklepeme, mírně osolíme,... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka (na tři litry vody dáme 3 rovné kávové... zobrazit recept
Postup: Tahle omáčka je původně s hovězím masem, ale protože hovězí je drahé, klidně... zobrazit recept
Postup: Plechovku Pikaa uvaříme v dostatečném množství vody 2 hodiny a necháme pořádně... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme a osušíme. Pak je osolíme, posypeme paprikou, podle chuti... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Italská restaurace Il Mercato reprezentuje pravou italskou kuchyni s důrazem na...