Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové srdce | 500 g |
sladkokyselé okurky | 4 ks |
bobkový list | 1 ks |
pepř celý | 8 kuliček |
hladká mouka | 2 lžíce |
máslo | 20 g |
sůl | |
cukr | |
citrónová šťáva | |
mléko | 250 ml |
smetana ke šlehání | 200 ml |
Postup: Čočku uvaříme doměkka, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.... zobrazit recept
Postup: S dostatečným předstihem si vytáhneme z lednice máslo. Připravíme si dvě... zobrazit recept
Postup: Plechovku červených fazolí scedíme a smícháme s kukuřicí, nahrubo nastrouhaným... zobrazit recept
Postup: Ve větší míse smícháme mouku, solamyl, prášek do pečiva a cukr. Přidáme sůl,... zobrazit recept
Postup: Těstoviny uvaříme podle návodu na sáčku. Na pánev dáme sádlo a osmažíme jemně... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Internetový prodej cukrářských potřeb a surovin, vybavení na pečení, nádobí,...