Název | Množství a jednotka |
---|---|
bažant | 600 g |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | 1/2 ks |
červená cibule | 1 ks |
tymián | |
jalovec | 5 kuliček |
nové koření | 5 kuliček |
pepř celý | 5 ks |
kvalitní červené víno (burgundské, chianti) | 150 ml |
silný hovězí vývar | 200 ml |
máslo | 30 g |
sůl | |
pepř |
Postup: Papriky a cibule očistíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do hrnce a přidáme... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Rybí filé (tresku, lososa nebo použijeme... zobrazit recept
Postup: Halušky:Brambory na halušky jsou nejlepší spíše starší a více škrobovité, varný... zobrazit recept
Postup: Na oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli, přidáme salát kunovjanku bez... zobrazit recept
Postup: Zbytek masa - může být pečené, vařené třeba z polévky, hovězí, vepřové,... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Horský hotel Hamry se nachází na okraji obce Čeladná, která je obklopena...