Název | Množství a jednotka |
---|---|
losos bez kůže | 350 g |
smetana ke šlehání | 500 ml |
eidam | 100 g |
podravka | 1/2 lžičky |
olivový olej | 3 lžíce |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
špagety | 350 g |
parmezán |
Postup: Na vál si dáme prosátou hladkou mouku, mletý cukr, rozkrájené máslo, mleté... zobrazit recept
Postup: Suroviny:kysané zelí - cca dvě větší hrstěbrambory - cca 3 velké, jinak... zobrazit recept
Postup: Kachnu omyju, nasolím a okmínuju. Posadím ji do pekáčku, ničím nepodlévám.... zobrazit recept
Postup: Kotlety omyjeme, osušíme, nasolíme a lehce opepříme. Z jedné strany potřeme... zobrazit recept
Postup: Vejce s krupicovým a vanilkovým cukrem šleháme ve vodní lázni tak dlouho, až... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
Internetové stránkyTvorba profesionálních eshopů na míru. Pronájem eshopů....