Název | Množství a jednotka |
---|---|
kysané zelí | 500 g |
anglická slanina | 150 g |
klobása | 2 nožky |
brambory | 3 ks |
nakládané houby | 100 g |
smetana | 2 dl |
hladká mouka | 1 - 2 lžíce |
bobkový list | 2 ks |
pepř | |
cukr | |
ocet | |
sůl |
Postup: Zelené fazolky uvaříme v osolené vodě téměř doměkka a odložíme stranou. Kuřecí... zobrazit recept
Postup: Mléko rozšleháme s vejci, moukou, cukrem, solí a práškem do pečiva a umícháme... zobrazit recept
Postup: Noky uvaříme v osolené vodě a scedíme. Listový špenát opereme, natrháme a na... zobrazit recept
Postup: Na pánvi rozehřejeme slunečnicový olej, vhodíme do něj utřené 4 stroužky... zobrazit recept
Postup: Bílé hlávkové zelí nakrouháme nebo nakrájíme na tenké nudličky, které ještě... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...