18. 5. 2024   |   svátek má Nataša
 

Zapomenuté heslo › Treska na zelenině

Název Množství a jednotka
filé z tresky 8 ks
cibule 1 ks
velká mrkev 1 ks
malý celer 1/2 ks
cuketa 1/2 ks
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 20 min.
Vaření: 45 min.
Mamut :-)



Postup
Zeleninu očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno, cuketu na kostičky a mrkev a celer nastrouháme na hrubém struhadle. Na másle orestujeme na cibulce mrkev a celer, přidáme cuketu, osolíme a jen osmahneme. Rozmrazené porce tresky osolíme, okořeníme rybím kořením, vložíme do pekáčku, pokapeme rozmarýnovým olivovým olejem a dáme zakryté péct asi na půl hodinky. Pak přidáme připravenou orestovanou zeleninu, podlijeme deci bílého vína a odkryté pečeme 10 minut až čtvrt hodinky. Podáváme s brambory.


Další fotografie
 


RECEPTY

Rybí salát

Postup: Kyselé rybičky vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do mísy a přidáme... zobrazit recept

RECEPTY

Brusinkové marokánky

Postup: Z tekuté šlehačky, cukru, másla, polohrubé mouky a vanilkového cukru svaříme... zobrazit recept

RECEPTY

"Pizza" rohlíčky

Postup: V misce si rozmícháme kečup a oloupaný prolisovaný česnek.Rohlíky překrojíme na... zobrazit recept

RECEPTY

Rajčatový protlak

Postup: Rajčata omyjeme a pečlivě odkrojíme všechno škaredé :-). Nasypeme je do velkého... zobrazit recept

RECEPTY

Tatarský biftek (tatarák)

Postup: Na přípravu tataráku vybereme co nejkvalitnější maso. Maso naškrábeme ostrým... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Pivovar Vraník na Valašsku

Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek

RESTAURACE

Zámek Zábřeh

Restaurant najdete pod původními renesančními klenbami, s otevřeným cihlovým...