Název | Množství a jednotka |
---|---|
bobkový list | 3 kusy |
pepř celý | 5 kuliček |
nové koření | 5 kuliček |
cibule | 1 kus |
mrkev čerstvá | 1 kus |
petržel | 1 kus |
celer | 1/4 - 1/2 kusu |
petržel - nať | |
rajský protlak | 200 gramů |
rýže | |
cukr | |
sůl |
Postup: Hlávku zelí zbavíme nepěkných listů, rozpůlíme , vyřízneme košťál a nakrouháme... zobrazit recept
Postup: Ředkev nebo ředkvičky nastrouháme nahrubo a promícháme s insalatinou. Dochutíme... zobrazit recept
Postup: Vejce s krupicovým a vanilkovým cukrem šleháme ve vodní lázni tak dlouho, až... zobrazit recept
Postup: Cukety dobře umyjeme kartáčkem ve studené vodě, odkrojíme konce a nastrouháme... zobrazit recept
Postup: Zeleninu kromě rajčat nakrájíme na kostičky a orestujeme na olivovém oleji.... zobrazit recept
Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek
Restaurant najdete pod původními renesančními klenbami, s otevřeným cihlovým...