2. 5. 2024   |   svátek má Zikmund
 

Výživová poradna › Candát na roštu

Název Množství a jednotka
candát 1 kus
olej
máslo
sůl
hrubě mletý pepř

oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká zdravá kuchyně
Příprava: 01 h.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Candáta omyjeme, osušíme, prosolíme a necháme alespoň hodinu odležet. Pak ho rozdělíme na porce, opepříme hrubě mletým pepřem a grilujeme. Během grilování potíráme porce candáta olejem, nebo máslem.


 


RECEPTY

Vánoční perníčky

Postup: Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto - na vál nasypeme sypké přísady... zobrazit recept

RECEPTY

Pstruh na másle

Postup: Pstruha omyjeme, ostraníme hlavy, osušíme, prosolíme i zevnitř a necháme... zobrazit recept

RECEPTY

Krůtí stehno po staročesku

Postup: Horní krůtí stehno omyjeme, na několika místech prošpikujeme slaninou, ze všech... zobrazit recept

RECEPTY

Čevabčiči

Postup: Mleté vepřové maso (nebo míchané vepřové s hovězím, obvykle se míchá 2/3... zobrazit recept

RECEPTY

Pomazánka z vepřové konzervy

Postup: Do mixéru dáme vepřové maso ve vlastní šťávě a čalamádu bez nálevu. Rozmixujeme... zobrazit recept

SPOLEČENSKÁ ETIKETA
RESTAURACE

Slezský Dvůr

Restaurce Slezský Dvůr v Ostravě Radvanicích Vás zve k příjemnému posezení ve...