6. 5. 2024   |   svátek má Radoslav
 

Těstovinový salát s tuňákem

Název Množství a jednotka
tuňák ve vlastní šťávě 200 g
semolinové těstoviny 200 g
pekingské zelí 200 g
hrášek ve slaném nálevu sterilovaný 1 malá plechovka
kukuřice sterilizovaná 1 malá plechovka
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření: 15 min.
Mamut :-)



Postup
Těstoviny (nejlíp vrtulky) uvaříme v osolené vodě. V míse smícháme nakrájenou zeleninu, přidáme kukuřici s hráškem, konzervovaného tuňáka, lžičku olivového oleje, vychladlé těstoviny a promícháme. Přelijeme bílým jogurtem a posypeme sýrem feta (balkánského typu). Solíme podle potřeby.


 


RECEPTY

Kachna pečená celou noc

Postup: Kachnu omyju, nasolím a okmínuju. Posadím ji do pekáčku, ničím nepodlévám.... zobrazit recept

RECEPTY

Nakládané okurky - domácí nálev

Postup: Nejprve si umyjeme a vyvaříme sklenice a víčka, do kterých budeme okurky... zobrazit recept

RECEPTY

Salát z mortadelly

Postup: Salám nakrájíme na tenká kolečka a pak na proužky.Do mísy dáme sterilovaný... zobrazit recept

RECEPTY

Marokánky

Postup: Z tekuté šlehačky, cukru, másla, polohrubé mouky a vanilkového cukru uvaříme... zobrazit recept

RECEPTY

Fazolový salát

Postup: Plechovku červených fazolí scedíme a smícháme s kukuřicí, nahrubo nastrouhaným... zobrazit recept

SPOLEČENSKÁ ETIKETA
RESTAURACE

U Strakatého koně

Ke stravování můžete využít naši stylovou nekuřáckou restauraci. Naše kuchyně...