Název | Množství a jednotka |
---|---|
červené fazole v nálevu | 400 g |
hovězí maso mleté | 500 g |
olej | 2 lžíce |
cibule | 2 ks |
česnek | 4 stroužky |
bílá paprika | 2 ks |
konzervovaná rajčata | |
rajský protlak | 1 ks |
chilli koření | |
paprika sladká | |
pepř | |
oregáno | |
sůl |
Postup: Zralé avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a lžící vydlabeme dužinu do vyšší... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme ve vroucí osolené vodě (na tři litry vody tři lžičky soli)... zobrazit recept
Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo, oloupeme a rozkrojíme napůl. Opatrně vyjmeme žloutky,... zobrazit recept
Postup: Maso (můžeme použít vepřovou krkovičku, krůtí prsa, kuřecí řízky) nakrájíme na... zobrazit recept
Postup: Kotlety (s kostí nebo bez, je to jedno) zlehka naklepeme, mírně osolíme,... zobrazit recept
Hotel Kraví hora má stylovou NEKUŘÁCKOU RESTAURACI s dětským koutkem, která...