Název | Množství a jednotka |
---|---|
kedlubna | 1 ks |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
brambory | 2 ks |
zelený hrášek | 100 g |
ovesné vločky | 4 lžíce |
máslo | 30 g |
petrželka | |
pažitka | |
majoránka | |
sůl |
Postup: Kuřecí játra omyjeme očistíme a překrájíme na polovinu. V pánvi na oleji... zobrazit recept
Postup: Líčka očistíme, odstraníme největší kusy blan a naporcujeme na menší části -... zobrazit recept
Postup: Ze všech přísad na vále vypracujeme těsto a necháme v lednici alespoň dvě... zobrazit recept
Postup: Kysané zelí dáme do hrnce, zalijeme 1l studené vody, osolíme, přidáme pepř,... zobrazit recept
Postup: Připravíme si tři náplně:Bílá náplň:1/2 ztuženého tuku (Iva) rozpustíme v... zobrazit recept
Víte, že podle posledních výzkumů výskytu obezity v České republice má 35%... zobrazit článek
Naším cílem je věnovat se vám s maximálním úsilím a pokusit se vám splnit...