Název | Množství a jednotka |
---|---|
bedly jedlé | 250 g |
brambory | 3 ks |
párek | 1 ks |
cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
mírně pálivá paprika | 1/2 lžičky |
kmín | |
majoránka | |
pepř | |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl |
Postup: Noky uvaříme v osolené vodě a scedíme. Listový špenát opereme, natrháme a na... zobrazit recept
Postup: Do mixéru dáme vepřové maso ve vlastní šťávě a čalamádu bez nálevu. Rozmixujeme... zobrazit recept
Postup: Chobotničky rozmrazíme (předpokládám, že v našich podmínkách čerstvé moc... zobrazit recept
Postup: Lilek rozpůlíme a lžící vydlabeme, aby zůstaly okraje asi 1cm. Rajčata spaříme... zobrazit recept
Postup: Nejdříve si připravíme kuskus, mezitím, co bude odpočívat, si nachystáme... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...