Název | Množství a jednotka |
---|---|
uzený bůček | 300 g |
červené fazole v nálevu | 2 ks |
česnek | 4 stroužky |
velká cibule | 1 ks |
římský kmín | 1 lžička |
pepř | |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
kečup | 3 lžíce |
Postup: Hovězí plecko nakrájíme na tenké plátky, na několika místech nařízneme a... zobrazit recept
Postup: Vepřovou plec a uzenou krkovičku nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme a... zobrazit recept
Postup: Smícháme mléko s vejci, cukrem, solí, práškem do pečiva a moukou, kterou... zobrazit recept
Postup: Halušky:Brambory na halušky jsou nejlepší spíše starší a více škrobovité, varný... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa naklepeme, na okrajích nařízneme, aby se při smažení maso... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
Citlivě a vkusně zrekonstruovaný Hotel Singer naleznete v klidné obci Ludvíkov...